Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους του δήμου

 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης όλων των κεντρικών δρόμων της Μέσα Γειτονιάς.

 

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ με τον Δήμαρχο Δώρο Αντωνίου, ανέφερε πως η πρώτη φάση έχει ολοκληρωθεί και το κονδύλι για το έργο ανήλθε στις 350.000 ευρώ.

 

«Καλύψαμε τις κύριες αρτηρίες του δήμου, δηλαδή 1η Απριλίου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Γρηγόρη Αυξεντίου, οι δρόμοι που οδηγούν στο Grammar School και στο δημοτικό στα Πάνθεα, καθώς επίσης στην περιοχή Τιμίου Προδρόμου και Χαλκούτσας», μας είπε αναλυτικά.

 

«Με τα συγκεκριμένα τα έργα βελτιώθηκαν αρκετοί δρόμοι, αλλά έχουμε δουλειά ακόμη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, όμως δεν καλύψαμε όλους τους δρόμους όπου υπάρχει ανάγκη, παρόλα αυτά θα το πράξουμε σύντομα», υπογράμμισε.

 

Για το όλο θέμα μας μίλησε και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ Μέσα Γειτονιάς Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με την ασφαλτόστρωση κάποιοι δρόμοι βελτιώθηκαν σημαντικά, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

Ο εκπρόσωπος της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ, σημείωσε δε πως στη Μέσα Γειτονιά αποτελεί μεγάλο πρόβλημα η ασφαλτόστρωση των δρόμων αλλά και τα πεζοδρόμια, τα οποία προσπαθούν με εξεύρεση κονδυλίων όπως τα επιδιορθώσουν σιγά – σιγά.

 

Μάλιστα, ο κ. Μιχαηλίδης μας ανέφερε πως μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δεύτερη φάση που αφορά συνοικιακούς δρόμους, με κονδύλι αντίστοιχου ποσού, γύρω στις 350.000 ευρώ.

 

Από πλευράς της η επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς Μαρία Χριστοδούλου Συγγέρη, σε δικές της δηλώσεις στην εφημερίδα μας, τόνισε πως έχουν αναβαθμιστεί οι δρόμοι του δήμου.

 

Όπως υπογράμμισε, υπήρχαν δρόμοι στο δήμο που η κατάστασή τους ήταν δραματική και με την ασφαλτόστρωση έχουν καλυτερεύσει κατά πολύ. Εν τούτοις, σημείωσε πως η Μέσα Γειτονιά αλλάζει, αλλά υπάρχει ακόμη σοβαρό πρόβλημα με τα πεζοδρόμια, ώστε να μπορεί να θεωρείται μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη που να προσφέρει στους πολίτες της τη μέγιστη ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

 

«Υπολογίζουμε ότι στην επόμενη φάση, δηλαδή αρχές του 2021 θα προχωρήσουμε και στην επιδιόρθωση των πεζοδρομίων μας», δήλωσε τέλος η κα Συγγέρη.

Διαβάστηκε 880 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top