Για ακόμα μια χρονιά το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς ανέβασε τη δική του θεατρική παράσταση, «ΜΠΑΜ» του Γιώργου Νεοφύτου και σε σκηνοθεσία του Αντρέα Ιακώβου.

 

Όσοι παρευρέθηκαν στο Πάρκο Πανίκου Δημητρίου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τις έγνοιες της καθημερινότητάς τους και απόλαυσαν την κωμωδία «ΜΠΑΜ», η οποία έχει ιστορικόπολιτικόκοινωνικό χρώμα.

 

mesa1

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο σκηνοθέτης Αντρέας Ιακώβου, μας ανέφερε πως μια σοφή κυπριακή παροιμία λέει «Απόν ακούει καλά τα ταιρκάζει», δημιουργώντας έτσι παρεξηγήσεις με σοβαρές ή κωμικοτραγικές συνέπειες. «Πρόβλημα επικοινωνίας. Ο καθένας λέει τα δικά του, αρπάζεται από λέξεις, ακούει βασικά αυτά που θέλει να ακούσει και καταλαβαίνει αυτά που ο ίδιος έχει στο μυαλό του. Μονολογεί σε διάλογο κι έχει την εντύπωση ότι επικοινωνεί.

 

Το «Μπαμ» είναι ένα έργο που ξεχωρίσαμε και το αγαπήσαμε ομαδικώς και ευχαριστούμε ολόκαρδα τον Γιώργο Νεοφύτου που μας το εμπιστεύτηκε, δίνοντάς μας την άδεια και το δικαίωμα να το ανεβάσουμε», συμπλήρωσε τέλος ο κ. Ιακώβου.

 

mesa

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Το έργο:

Ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος με προσωρινή απώλεια ακοής από μια ισχυρή έκρηξη στην περιοχή, συναντιούνται χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητα ο ένας του άλλου και ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ναρκοπέδιο στη νεκρή ζώνη και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους για να σωθούν.

 

Πρωταγωνιστούσαν οι Εύρος Ευριπιδού, Κούλης Καυκαλιάς και Θέμης Τιμοθέου. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράσταση διακρίθηκε στον 31ο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ

Διαβάστηκε 387 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top