Άμεση πρόσβαση στις δημοτικές υπηρεσίες μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, έχουν πλέον οι πολίτες στο δήμο Λεμεσού, σύμφωνα με το Δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη.


Την έναρξη της συγκεκριμένης εφαρμογής, δημοσιοποίησε ο ίδιος ο δήμαρχος Λεμεσού σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook.


Όπως αναφέρει οι υπηρεσίες αυτές «αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας και τη λειτουργία του Δήμου Λεμεσού. Μέσα από την εφαρμογή, όλοι οι δημότες μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες, να ενημερωθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν ή και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα για την ταχύτερη δυνατή επίλυση τους».


Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, η εφαρμογή «Δημότης Λεμεσού» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό iOS και Android.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 810 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top