Την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού, εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ορεινή Λεμεσού και Λάρνακας.

 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για σήμερα αναβάλλεται η εναρκτήρια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού που θα γινόταν στην κεντρική κυκλική αποβάθρα του Μόλου Λεμεσού.
 
«Ο Δήμος Λεμεσού συμπαρίσταται στους δοκιμαζόμενους κατοίκους των επηρεαζόμενων περιοχών και με αγωνία παρακολουθεί την μάχη με την πύρινη λαίλαπα που δίνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής καθώς και εκατοντάδες εθελοντές», προστίθεται.


Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι, ανταποκρινόμενος στην έκκληση για άμεση βοήθεια στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, απέστειλε προσωπικό και εξοπλισμό για στήριξη των προσπαθειών καταπολέμησης της πυρκαγιάς και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να προσφέρει όποια βοήθεια του ζητηθεί.


Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 
ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 426 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top