ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ:

Το ΑΚΕΛ Λεμεσού, συνεχίζοντας την εδώ και 4 χρόνια ταχτική αποδόμησης της νέας δημοτικής αρχής, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες πλημμύρες στη Λεμεσό. Είναι προφανής η μικροκομματική και προεκλογική σκοπιμότητα του ΑΚΕΛ Λεμεσού το οποίο με την μακροσκελή ανακοίνωση του επιχειρεί να παραπλανήσει και να αποκρύψει τις εξόφθαλμες ευθύνες της προηγούμενης δημαρχίας για τις ελλειμματικές υποδομές της πόλης. Αντί κάποιοι να αναλάβουν με παρρησία τις ευθύνες που τους αναλογούν, από τον πρώτο κιόλας χειμώνα, μόνο  μερικούς μήνες μετά που ανάλαβε η νέα δημοτική αρχή, μας καταλογίζουν την απουσία αντιπλημμυρικών έργων τα οποία δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια!  


Όταν μιλούσαμε για «έργα βιτρίνας» εννοούσαμε ακριβώς το κάθε έργο που γίνεται χωρίς να ληφθεί υπόψη και η ανάγκη για ταυτόχρονη υλοποίηση των απαραίτητων σοβαρών αντιπλημμυρικών υποδομών, με αποτέλεσμα να μένει η πόλη ανοχύρωτη και απροστάτευτη. Όπως συμβαίνει στην περιοχή του Κάστρου και στο παραλιακό μέτωπο, όπου από την επόμενη κιόλας μέρα παράδοσης των έργων αυτών το 2015, οι περιοχές αυτές πλημμυρίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.


Εδώ και τέσσερα χρόνια κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να αποκρύψουν τις δικές τους ευθύνες.


Εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούμε να διορθώσουμε σφάλματα και παραλείψεις προηγούμενων χρόνων. Εμείς θα συνεχίσουμε να κοιτούμε την ουσία, να δημιουργούμε υποδομές και να μιλούμε καθαρά στους δημότες. Όπως τώρα, που τους λέμε ακριβώς και πότε αρχίζουν και πότε τελειώνουν τα αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη μας.

 

Διαβάστηκε 455 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top