Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο «Έξυπνο Σύστημα Στάθμευσης» στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Λεμεσού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και της Stratagem Energy Ltd στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Civitas Destinations.


 
Το μέτρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, αφορά στην εγκατάσταση εξοπλισμού και ηλεκτρονικών πινακίδων έξω από κάθε ένα χώρο στάθμευσης για τη μέτρηση και την προβολή της διαθεσιμότητας, αλλά και τοποθέτηση καθοδηγητικών πινακίδων σε οδούς-αρτηρίες προς το κέντρο της πόλης.
 


Παράλληλα, τα στοιχεία αυτά βρίσκονται διαθέσιμα, σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή του Δήμου για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Λεμεσού».
 


Συγκεκριμένα, το νέο «έξυπνο» σύστημα τοποθετήθηκε στους χώρους στάθμευσης της οδού Σπύρου Αραούζου (Δίπλα από το γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη), στους τρεις χώρους στάθμευσης της Επίχωσης, στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους (Α’ Δημοτική Αγορά) και στην οδό Κυριάκου Οικονόμου (Πλατεία Ηρώων).

 


Οι καθοδηγητικές πινακίδες τοποθετήθηκαν στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβλετ, στην οδό Πάφου, στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στην Πέτρου Τσίρου, στην Αγίας Φυλάξεως, στη Γρίβα Διγενή και στη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

Διαβάστηκε 577 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top