Παρουσίαση του λογότυπου, του οράματος και των στόχων λειτουργίας πραγματοποίησε το Δημοτικό Κέντρου Τεχνών  – Αποθήκες Παπαδάκη (ΔΚΤΠ), στον προαύλιο τους χώρο. Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε στους παρευρισκομένους το πρόγραμμα δράσεων για το υπόλοιπο του 2020.

 

Το ΔΚΤΠ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής για την Λεμεσό και είναι μία δωρεά της οικογένειας Στάθη Παπαδάκη.

 

Να σημειώσουμε πως οι αποθήκες κηρύχθηκαν διατηρητέες το 1995, χαρακτηρίζουν χρονολογικά το μεταίχμιο της αλλαγής από την Οθωμανική περίοδο στην Αγγλοκρατία. Οι εργασίες αποκατάστασης από την αρχιτέκτονα Σεβίνα Φλωρίδου, ώστε να αποτελεί ένα μοναδικό δημόσιο κτήριο βιώσιμης ανάπτυξης.

33

 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, «στόχος είναι να καθιερωθεί ως πλατφόρμα ζύμωσης προβληματισμών γύρω από το σύγχρονο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, παρουσιάζοντας δράσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και προάγοντας τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του».

 

Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη έχει ήδη φιλοξενήσει εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις θεάτρου και χορού, εργαστήρια και σεμινάρια χορού.

11

22

Capture

 

Διαβάστηκε 87 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top