Ο Δήμος Λεμεσού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνεται κάθε χρόνο και ενόψει των περιοριστικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας του Covid-19,  στη φετινή εκστρατεία με   τίτλο «zero emission, mobility for all» «πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους  για όλους» επικεντρώνεται στη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης  στην πόλη, τα οφέλη που μπορεί να έχει ο καθένας μας σε όλους τους τομείς της ζωής του με  τη χρήση του, αλλά και στην  καλλιέργεια  κουλτούρας για  τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη.

 

 

Σε  συνεργασία με την εταιρεία next bike θα παραχωρηθούν δωρεάν ποδήλατα στους δημότες της Λεμεσού που επιθυμούν να περιηγηθούν  στην πόλη για μια ώρα από 16  μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να  κατεβάσουν την εφαρμογή next bike app ή  μέσω της ιστοσελίδας www.nextbike.com.cy  και να  καταχωρήσουν   τον κωδικό Lemesos20 για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν υπηρεσία.

 

Παράλληλα  ο Δήμαρχος Λεμεσού θα προσέρχεται στο Δημοτικό Μέγαρο με ποδήλατο κατά τη διάρκεια της βδομάδας.

Διαβάστηκε 1718 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top