Άνευ προηγουμένου είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λεμεσού στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών διατροφής, για αποστολή στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου που βιώνει ακόμα μια τραγωδία μετά τις πρόσφατες φονικές εκρήξεις.
 


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, αύριο Τρίτη φεύγει το πρώτο φορτίο για τη Βηρυτό.  Παράλληλα απευθύνεται έκκληση προς τα οργανωμένα σύνολα που προβαίνουν σε συλλογή τροφίμων, να προχωρούν με τη διαλογή των ειδών σε κιβώτια και ακολούθως να επικοινωνούν με λειτουργούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου «στο τηλ 99728871 για παράδοση, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός».Σημειώνεται ότι τα είδη που συλλέγονται έχουν καθοριστεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πληγέντων και σύμφωνα με τα αιτήματα της Κυβέρνησης του Λιβάνου, και είναι τα εξής: κονσέρβες (όλων των ειδών), δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, Αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλατος για παιδιά. Η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Φιλελλήνων (ενορία Αγίου Ιωάννη), από τις 08.00 -  15.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 301 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top