Η νυχτερινή παρέλαση της Πελλόμασκας που διοργάνωσε για 7η χρονιά η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ και ο Δήμος Λεμεσού, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.

 

Η συγκέντρωση έγινε στην στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και αφού όλοι παρέλασαν κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου, κατέληξαν στον χορό της Τρίτης, στην πλατεία Κάστρου όπου η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Την παράσταση έκλεψαν οι δεκάδες συμπολίτες μας, που ντύθηκαν πελλόμασκες με την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους διατήρησαν το αρχαιότερο έθιμο του Καρναβαλιού της πόλης μας, το θεσμό της πελλόμασκας.

 

Της παρέλασης πρωτοστάτησαν οι μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών. Ακολουθούσαν οι βασιλιάδες των προηγούμενων ετών, όπου ήταν ντυμένοι «Μαύροι Κύκνοι».

 

Φυσικά, εκεί ήταν και ο Βασιλιάς Λεμέσιος που ήταν ντυμένος «Πελλόμασκα». Η Πολιτιστική Λειτουργός Σκεύη Αντωνιάδου προκάλεσε τον κόσμο να τον ανακαλύψει μέσα στο πλήθος και ο πιο παρατηρητικός πήρε βραβείο.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες του 1ου Album στη σελίδα μας στο facebook

 

Στο διαγωνισμό για την καλύτερη αμφίεση, η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων κτύπησε κόκκινο.

 

Ανάμεσά τους, στολές με πολύ χιούμορ όπου σατίριζαν την κυπριακή και όχι μόνο επικαιρότητα, όπως οι φράκτες μας που υπερχείλισαν, οι πλημμύρες, το ΓεΣΥ, ο κορωνοϊός και άλλα πολλά.

 

Μάλιστα η Πολιτιστική Λειτουργός προς έκπληξή της ανακάλυψε και μια Πελλόμασκα που ήταν ντυμένη ως Σκεύη Αντωνιάδου!

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες του 2ου Album στη σελίδα μας στο facebook

 

Διαβάστηκε 3560 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top