Την Τσικνοπέμπτη, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα η είσοδος του φετινού Βασιλιά Καρνάβαλου, του Μαχαραγιά της πόλης, με το άρμα και τη συνοδεία του, παρουσία των δημοτικών αρχών της πόλης και πλήθος κόσμου.

 

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος που τον ενσαρκώνει φέτος ο χοροδιδάσκαλος και ηθοποιός Γιώργος Νικολάου περνώντας με μεγαλοπρέπεια από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο)  ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ανεβάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη.

 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, με τη σειρά του καλωσορίζοντας όλους τους καρναβαλιστές τους υποσχέθηκε ότι φέτος θα ζήσουν το «εντυπωσιακότερο, το καλύτερο, το ωραιότερο καρναβάλι που είχε ποτέ η Λεμεσός, το Καρναβάλι 2020».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΟΣ Α΄


Το Λεμεσιανό Καρναβάλι, συμπλήρωσε, είναι ένα από τα 10 καλύτερα του κόσμου και υπάρχουν οι λόγοι γι αυτό, «υπάρχει η ιστορία που είναι πίσω του, ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο, η πολιτιστική επιτροπή και οι πολιτιστικοί λειτουργοί που εργάζονται άοκνα όλο το χρόνο για να έχουμε ένα από τα καλύτερα καρναβάλια στον κόσμο».
Κυρίως όμως, τόνισε ο Δήμαρχος Λεμεσού, είναι πως, το καρναβάλι της Λεμεσού είναι αυτό που είναι λόγω του κόσμου.


Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε θερμά τις απερχόμενες Βασίλισσες της Χαράς και της Τρέλας, ο κ. Νικολαίδης καλωσόρισε στη βασιλική οικογένεια του καρναβαλιού τον Βασιλιά Λεμέσιο.


Ακολούθησε  με κάθε επισημότητα η τελετή στέψης του νέου Βασιλιά, ο οποίος έδωσε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο αλλά και τους πολιτιστικούς λειτουργούς για την τιμή να τον επιλέξουν και κάλεσε όλο τον κόσμο να χαμογελά και να διασκεδάσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΟΣ Β΄


Η τελετή συνεχίστηκε με παρέλαση, που κατέληξε  στην Πλατεία Ηρώων, όπου ακολούθησε καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα "The Carnaband".


 

Διαβάστηκε 2949 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top