Ο αρχιτέκτονας του Δήμου Λεμεσού, που ήταν υπεύθυνος για τον «μεθυσμένο» ποδηλατόδρομο, υπέβαλε την παραίτηση του. Με βάση το πόρισμα, ο νομικός σύμβουλος του δήμου προχώρησε στη διατύπωση 26 συνολικά κατηγοριών για πειθαρχικά παραπτώματα, σοβαρά λάθη και οι παραλείψεις στον σχεδιασμό και κατασκευή ποδηλατοδρόμου, νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

 

Διορίστηκε οκταμελής Πειθαρχική Επιτροπή με επικεφαλής τον δήμαρχο Λεμεσού για την εκδίκαση των πειθαρχικών παραπτωμάτων του, όμως ο κατηγορούμενος υπάλληλος υπέβαλε την παραίτησή του και ζήτησε την άμεση και αμετάκλητη αφυπηρέτησή του.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε την αποδοχή της άμεσης παραίτησης και αμετάκλητης αφυπηρέτησης του αρχιτέκτονα και τερματισμό της έρευνας. Υπέρ τάχθηκαν όλες οι δημοτικές ομάδες, πλην της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Διαβάστηκε 2730 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top