Εκστρατεία καθαριότητας του Μόλου και της «Ακτή Ολυμπίων» στη Λεμεσό διοργανώνει η κοινότητα Φιλιππινέζων στην Κύπρο με την στήριξη του Δήμου Λεμεσού- Πως μπορείς και εσύ να συμμετέχεις.

 

Το τρίτο Σαββατοκύριακο κάθε Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αφιερώνουν λίγες ώρες από το πρωινό τους συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών.

 

Αυτή την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 π.μ. μέχρι τη 1:00μ.μ η κοινότητα Φιλιππινέζων στην Κύπρο (Servants of Nature) με την στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει εκστρατεία καθαριότητας του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου και της Ακτής Ολυμπίων και προσκαλεί όλους όσους αγαπούν και σέβονται τη θάλασσα, να συμβάλουν στη μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια.

 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού «Η ενεργός συμμετοχή ευαισθητοποιημένων ατόμων και φορέων, θα δώσει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα συλλογικότητας και υπεύθυνης στάσης απέναντι στις μεγάλες περιβαλλοντικές και άλλες προκλήσεις των καιρών μας.»

 

Διαβάστηκε 545 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top