Έργο ορόσημο για τη Λεμεσό το Trilogy Limassol Seafront

 

Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco έχει συμπληρώσει δεκαετίες επιτυχούς δραστηριοποίησης με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια με εμβληματικές αναπτύξεις που έχουν μεταμορφώσει το αστικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των κατοίκων.Με έργα ορόσημα όπως το Aphrodite Hills Golf Resort, το Sea Gallery Villas, το Akamas Bay Villas, το The Oval, η Μαρίνα Λεμεσού η Cybarco καινοτομεί για ακόμη μια φορά με το Trilogy Limassol Seafront. Με παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτονική, μοναδικό design και πλέον προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετική θέα, το Trilogy Limassol Seafront αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα high - rise έργα στην περιοχή της Μεσογείου και το μόνο στην Κύπρο που συνδυάζει το live, work & play.

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα διαμερίσματα και τα γραφεία έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και θα έχουν τις ανέσεις και υπηρεσίες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου (concierge service, property management, rental management, κλπ).


Πρόκειται για ένα προορισμό στην καρδιά της Λεμεσού, μέσα στον οποίο οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και των γραφείων, θα μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο. Φυσικά οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές, αφού ξεκινούν από €5,500 το τετραγωνικό μέτρo.

 

 


 

Οι επενδυτές θα επωφεληθούν από το υψηλό ποσοστό απόδοσης της επένδυσης από τις ενοικιάσεις διαμερισμάτων και γραφείων και από την άνοδο της αξίας των ακινήτων. Τo συνολικό κόστος επένδυσης ανέρχεται στα €350 εκ..


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development Ltd, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ανανεωμένη οπτική ταυτότητα της εταιρείας, χαρακτηρίζοντας την ως μια φυσική εξέλιξη του πιο πρόσφατου κεφαλαίου της εταιρείας, του Trilogy Limassol Seafront.

 

«Νοιαζόμαστε για την Κύπρο και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους και να εφαρμόζουμε πρακτικές για την ενίσχυση της οικονομικής ευημερίας του νησιού μας. Συνεργαστήκαμε με διεθνείς εταίρους για την ανάπτυξη του Trilogy Limassol Seafront, της μεγαλύτερης sky - rise ανάπτυξης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Έχουμε πολλά φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και είμαστε περήφανοι που σε αυτό μας το ταξίδι έχουμε συνοδοιπόρους μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων και συνεργατών».


 

Διαβάστηκε 1729 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top