Με στόχο την ανάδειξη των καλών σχέσεων που διατηρούν οι Τουρκοκύπριοι με την πόλη καταγωγής τους, διοργανώνεται την Κυριακή, 21 Απριλίου, στη Λεμεσό, ένα δικοινοτικό πολιτιστικό και αθλητικό συναπάντημα.

 

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Λεμεσού, ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τουρκοκύπριων Λεμεσιανών και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τόσο ο Δήμος όσο και τα δυο σωματεία "προωθούν την ειρηνική συμβίωση, τη φιλία και τη συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοτήτων, προτρέποντας τους νέους να μιμηθούν τους παλαιότερους Τ/κ και Ε/κ Λεμεσιανούς".

 

Συγκεκριμένα, στις 10:30, θα φτάσουν οι Τουρκοκύπριοι Λεμεσιανοί στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και θα γίνει περιήγηση τους στην περιοχή, ενώ στις 11:30 θα διεξαχθεί φιλικός γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Τ/κ ομάδων, στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου. Θα ακολουθήσει, στη μια το μεσημέρι, δεξίωση στο πάρκο Αναγέννησης με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και όπως σημειώνεται, για συμμετοχή απαιτείται κράτηση (τηλ.25884370 μέχρι την Πέμπτη 18/4). Στις 15:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και παλαίμαχων Τ/Κ ποδοσφαιριστών, ομάδων της Κερύνειας, εις μνήμη του Τ/κ ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Σεβήμ Εμπέογλου, στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου. Το δικοινοτικό συναπάντημα θα ολοκληρωθεί με ανταλλαγή δώρων και πλακετών.

 

ΚΥΠΕ

 

 

Διαβάστηκε 317 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top