Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του ΚΕ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού (Εκάλης), ο Δήμος Λεμεσού παραχώρησε ως χορηγία το ποσό των πεντακοσίων ευρώ για την αγορά μαντολίνων για τις ανάγκες του προγράμματος εκμάθησης μουσικών οργάνων του σχολείου.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έπειτα από επίσκεψη του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη στην εκδήλωση της μαθητικής συναυλίας του Κουαρτέτου Εγχόρδων Δήμου Λεμεσού, που έγινε στο ΚΕ’Δημοτικό Σχολείο, σε συζήτηση που είχε με τον Διευθυντή Θεόδωρο Ζουρπάνο και τους δασκάλους, θέλησε να στηρίξει τις προσπάθειες τους για εκμάθηση μαντολίνου, που αποτελεί το βασικό όργανο για τις Λεμεσιανές καντάδες.

 

Η παράδοση της επιταγής έγινε από τον Δήμαρχο την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού. «Η Λεμεσός διαθέτει δημόσια σχολεία που έχουν δασκάλους με όραμα και μαθητές με μεγάλες δυνατότητες και με αυτή την δωρεά ο Δήμος Λεμεσού θέλει να αναδείξει και να φέρει πιο κοντά τους μαθητές στην μουσική παιδεία και στην εκμάθηση μουσικών οργάνων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 775 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top