Τα καθαρά έσοδα από τις εκδηλώσεις για τα 10χρόνα από το θάνατό του θα δοθούν για ανακαίνιση της υφιστάμενης αίθουσας του Λανιτείου Γυμνασίου.

 

Έπειτα από αίτημα της οικογένειας του αείμνηστου Μάριου Τόκα, τα παιδιά του συναντήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής του δήμου κ. Νεόφυτο Χαραλάμπους.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το επίσημο αίτημα της οικογένειας για στενή συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, για την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων αφιερωμένων στον αείμνηστο πατέρα τους Μάριο Τόκα. Από πλευράς του ο Δήμαρχος Λεμεσού ενημέρωσε πλήρως τα παιδιά του Μάριου Τόκα για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του Δήμου Λεμεσού, σχετικά με εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει για τον Μάριο Τόκα τα τελευταία 11 χρόνια, για τις οποίες, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, δυστυχώς δεν είχαν καμία ενημέρωση.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα παιδιά του α. Μάριου Τόκα ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λεμεσού σχετικά με όλες τις ενέργειές τους που αφορούν την διάθεση των καθαρών εσόδων από τις συναυλιές που πραγματοποιήθηκαν για το Μάριο Τόκα, τον περασμένο Οκτώβριο, με αφορμή τα 10 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το θάνατό του. (Μία εκ των συναυλιών που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σύντομα τηλεοπτικά).

 

Όπως αποφασίστηκε, κατόπιν στενής συνεργασίας τους με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Χαμπιαούρη και την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA που διοργάνωσε τις συναυλίες, όλα τα καθαρά έσοδα, που ανέρχονται στο ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ, θα διατεθούν για την πλήρη ανακαίνιση υφιστάμενης αίθουσας του Λανιτείου Γυμνασίου Λεμεσού χωρητικότητας 100 ατόμων, με στόχο την δημιουργία όλων των αναγκαίων υποδομών, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει μουσικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του σχολείου, αλλά και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού.

Διαβάστηκε 422 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top