Σβήνουν τα φώτα, για μια ώρα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, το Σάββατο 30 Μαρτίου, με αφορμή τις παγκόσμιες εκδηλώσεις για την "Ώρα της Γης", ενώ οι δημότες καλούνται να πράξουν το ίδιο.
 


Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού υπενθυμίζει πως η  ώρα της γης είναι μια παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σ’ όλο τον πλανήτη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ζητώντας τους να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους για μια ώρα και συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Μαρτίου, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.
 


"Για ακόμη μια χρονιά εκατομμύρια άνθρωποι θα σβήσουν τα φώτα τους, για την ώρα της γης, μνημεία και κτίρια σ’ ολόκληρο τον κόσμο θα μείνουν στο σκοτάδι για μια ώρα", αναφέρει η ανακοίνωση και σημειώνει πως ο Δήμος Λεμεσού συμμετέχει και φέτος έμπρακτα στην παγκόσμια αυτή κινητοποίηση, σβήνοντας για μια ώρα τα φώτα στο Δημοτικό Μέγαρο.
 


Τέλος, ο δήμος καλεί τους δημότες του να λάβουν μέρος στην εκστρατεία, σβήνοντας και αυτοί για μια ώρα τα φώτα των σπιτιών τους "και παράλληλα να δεσμευτούν για περισσότερες δράσεις, δίνοντας το μήνυμα ότι η επόμενη μέρα θα είναι μέρα συμμετοχής και δράσης".

 


ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 737 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top