Πλούσιες και ποικίλες οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το δεκαήμερο του καρναβαλιού στην πόλη μας, προσφέροντας διασκέδαση σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και όχι μόνο, που έσπευσαν να απολαύσουν τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος. Η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ που έχει ως στόχο την προβολή όλων των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων και όχι μόνο της μεγάλης παρέλασης, παρευρέθηκε στις πλείστες από αυτές και σας παραθέτουμε αυτές που ξεχωρίσαμε. 

 

Εκδήλωση Κανταδόρων

Με καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια, ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» πραγματοποίησαν εκδήλωση έξω από τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη. Συμμετείχαν οι Κανταδόροι της ΕΔΟΝ Λεμεσού, οι Κανταδόροι Μοντέρνοι Καιροί, οι Κανταδόροι «Αρίονες», η  ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» και το Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο «Ίλαντρον», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους πολίτες.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ανδρική τετραφωνία

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το καρναβάλι, η «Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού» πραγματοποίησε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης». Οι εικοσιπέντε έμπειροι και δοκιμασμένοι χορωδοί  και ερμηνευτές  του μαντολίνου, της κιθάρας και του μπουζουκιού χάρισαν στο κοινό μια υπέροχη βραδιά. Το σχήμα φιλοδοξεί πάντα να προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό, ωραία πολυφωνικά ακούσματα, -γνωστά και άγνωστα- υψηλών απαιτήσεων, με σεβασμό στα έργα και τους συνθέτες.

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Παιδικές χορωδίες

Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία των Ονείρων, την Παιδική Χορωδία Μελωδίες και Χρώματα, την Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού, το Μουσικό Εργαστήρι, την Παιδική χορωδία και το Piccolo της Επιλογής και τη Χορωδία Αρμονία.

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Οι μικροί ταλαντούχοι μας φίλοι καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσοι βρέθηκαν στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

 

Διαβάστηκε 464 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top