Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει και φέτος ένα ανεπανάληπτο Λεμεσιανό Καρναβάλι.  Οι χιλιάδες καρναβαλιστές με την αθρόα συμμετοχή τους κρατούν το καρναβάλι μας σε μια πορεία συνεχούς βελτίωσης χρόνο με χρόνο.

 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του και συγχαίρει τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής για το Καρναβάλι καθώς επίσης και την Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου, οι οποίοι εργάστηκαν με ζήλο, φαντασία και μεθοδικότητα, για να υπάρξουν τα εξαιρετικά καλά αποτελέσματα σε όλες τις φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις. 

 

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει προς τις υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού και ειδικά το Πολιτιστικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχονομίας για την άρτια διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.

 

Ο Δήμος Λεμεσού επίσης εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Διεύθυνση και τα μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, όπως και προς όλες τις δημόσιες υπηρεσίες για την συνεργασία στην επιτυχή διαχείριση της πιο μαζικής λαϊκής γιορτής του Δήμου.

 

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους χορηγούς, χορηγούς επικοινωνίας και συνεργάτες του Δήμου, των οποίων η στήριξη και συνεργασία υπήρξε καθοριστική στην επιτυχία του φετινού καρναβαλιού.

 

Τέλος ο Δήμος Λεμεσού επαναβεβαιώνει την υπόσχεση και την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση του στόχου της συνεχούς βελτίωσης του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλες της φωτογραφίες της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης

Διαβάστηκε 1242 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top