Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Mέγαρο και  μέσα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης η εταιρεία ExxonMobil, παρέδωσε στο Δήμο Λεμεσού ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ExxonMobil στην Κύπρο κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου, στην παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Λειτουργών του Δήμου και εκπροσώπους των ΜΜΕ παρέδωσε στο Δήμαρχο Λεμεσού τα κλειδιά του ηλεκτρικού αυτοκίνητο.

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενή δωρεάν της, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο κοινωνικής της ευθύνης σε μια εποχή όπου όλοι πρέπει να ασχολούμαστε με την σωστή χρήση της ενέργειας για προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων και τον σταδιακό εκμηδενισμό των εκπεμπόμενων ρύπων από την κίνηση των οχημάτων. Η χρήση του αυτοκινήτου θα γίνεται από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου σε περιοχές όπου απαιτείται η χρήση μικρού ευέλικτου οχήματος.

 

Εκ μέρους της εταιρείας ο κ. Θεοδοσίου ανέφερε ότι η δωρεά του αυτοκινήτου το οποίο είναι ειδικό για τις μετακινήσεις στα στενά δρομάκια του ιστορικού κέντρου πόλης της Λεμεσού με μηδενικές εκπομπές ρύπων, μηδενικό θόρυβο, οικονομικό και  αξιόπιστο, θα είναι χρήσιμο για πολλά χρόνια στο Δήμο Λεμεσού.

 

Ανέφερε επίσης ότι η ενέργεια είναι απαραίτητη για τη σύγχρονη ζωή και ότι η βιομηχανία ExxonMobil διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην εκπλήρωση των οικονομικών αναγκών της κοινωνίας και παρέχει τα θεμέλια για ένα υγιέστερο και πιο ευημερές μέλλον. Ταυτόχρονα η βιομηχανία είναι αντιμέτωπη με προκλήσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής και μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνονται και οι ανάλογες πράξεις όπως η σημερινή, για τη έξυπνη και πράσινη μετακίνηση των συνεργείων του Δήμου.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 729 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top