Ο Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΕΔΕΚ Ανδρέας Νεοφύτου τοποθετήθηκε στο καυτό θέμα που απασχολεί τον Δήμο Λεμεσού σχετικά με τις προαγωγές. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του "'οσο αφορά την διαδικασία προαγωγών στο Δήμο Λεμεσού η Δημοτική Ομάδα της ΕΔΕΚ εκφράζει την πλήρη απογοήτευση της για την θέση του Δήμαρχου, των Δημοτικών Συμβούλων του ΔΗΣΥ και των συνεργαζόμενων του για την προαγωγή δύο Δημοτικών Υπαλλήλων".

 

Η εισήγηση του Δημάρχου μετά και από νομική συμβουλή όπως μας ανάφερε ήταν για όλες τις προαγωγές να γίνει σύσταση από το νέο Αναπληρωτή Γραμματέα τεκμηριωμένη με βάση των νομολογημένων, αντικειμενικών κριτηρίων, αξία, αρχαιότητα και προσόντα και εάν στην προφορική συνέντευξη δεν υπάρχει ουσιαστική αδυναμία των υποψηφίων που δεν υπήρχε το Δημοτικό Συμβούλιο να επικυρώσει ομόφωνα την σύσταση της Υπηρεσίας.

 

Συνεχίζοντας τονίζει ότι, πράγματι σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθήθηκε η εισήγηση της υπηρεσίας και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνες εκτός σε δύο περιπτώσεις που ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΔΗΣΥ και οι συνεργαζόμενοι με ένα ψήφο διαφορά ανάτρεψαν την εισήγηση της Υπηρεσίας με μοναδικό κριτήριο κατά την γνώμη μου το κομματικό.

 

"Με αυτή τη απόφαση ο Δήμος κατά την γνώμη μου περιπλέκεται σε περιπέτειες που πολύ φοβάμαι με τις προσφυγές που αναμένονται ο Δήμος Λεμεσού θα επιβαρυνθεί με ένα επιπρόσθετο κόστος αλλά θα δημιουργηθεί και ένα αρνητικό κλίμα και στις σχέσεις μεταξύ των Υπαλλήλων που θα επηρεάσει την ομαλή λειτουργία και την παραγωγικότητα των Υπαλλήλων του Δήμου. Εισήγηση μου είναι να αναβληθούν όλες οι προαγωγές και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πάρουμε νόμιμες και τεκμηριωμένες αποφάσεις για το καλό των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου αλλά και των Δημοτών μας." ανέφερε ο κ. Νεοφύτου ολοκληρώνοντας την ανακοίνωση του.

 

Διαβάστηκε 621 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top