Ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού Νίκος Σύκας αναφερόμενος στην έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, δήλωσε ότι, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τη πόλη μας, μετά από χρόνια προσπαθειών και κατόπιν έμπρακτης στήριξης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και το καλοκαίρι του 2021 θα διεξαχθεί ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

 

Κατέληξε λέγοντας, ότι «μιλάμε για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και της κουλτούρας του στη Λεμεσό. Αυτός θα είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος να έρθουν στο γήπεδο οικογένειες, παιδιά που τα προηγούμενα χρόνια οι συνθήκες του Τσιρείου αποτελούσαν ανασταλτικός παράγοντας. Με την οριοθέτηση του γηπέδου στη δυτική Λεμεσό ενισχύεται η προσπάθεια αναβάθμισης της. Πρόκειται για μια αθλητομάνα περιοχή».

Διαβάστηκε 1964 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top