Έντονη η εκδήλωση ενδιαφέροντος από πρατηριούχους

 

Εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων και με εντατικό ρυθμό, άρχισαν οι εργασίες για την πρωτοποριακή ανακαίνιση και αναβάθμιση της Α’ Δημοτικής Αγοράς Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνεται ήδη από εταιρείες  – κολοσσούς, αλλά και  μικροεπιχειρήσεις από Κύπρο, Ελλάδα και άλλες γειτονικές χώρες, για να εγκαταστατήσουν καταστήματα (πρατήρια) πώλησης προϊόντων, εστιατορίων, ως επίσης και επιχειρήσεις παραδοσιακού χαρακτήρα από ντόπιους ιδιώτες.

 

Agora-0401

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H ιδιοκτήτρια εταιρεία που στοχεύει στην ολοκλήρωση του έργου πριν από το τέλος του 2019, έχει ήδη αρχίσει τη διαδικασία αποδοχής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.   

 

Η συνολική επιφάνεια της Δημοτικής Αγοράς που ξεπερνά τα 1950 τ.μ., θα περιλαμβάνει χώρους φαγητού και εστίασης, καφέ μπαρς, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων και λαϊκής τέχνης,  καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων, χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια,  σύγχρονα διαμορφωμένο παιδότοπο, γραφειακούς χώρους, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρους πολλαπλής χρήσης για διάφορες παραστάσεις, εκθέσεις και άλλα.

 

AgoraPlans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 973 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top