Η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού σε συνεργασία με το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού,  μέσα στα πλαίσια της πολιτικής τους για προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και ανάπτυξης του πολιτισμού στη Λεμεσό, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το υπαίθριο εργαστήρι τέχνης, AR-TE 2012.

 Η εκδήλωση αυτή επιδιώκει τα ακόλουθα:

• Ενθάρρυνση και προώθηση των νέων δημιουργών.

• Επαφή, γνωριμία και αλληλεπίδραση μεταξύ πολιτών και δημιουργών.

• Ένταξη καλλιτεχνικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων στην καθημερινή ζωή της πόλης, ιδιαίτερα του πυρήνα.

• Ενθάρρυνση και άλλων φορέων τις πόλης μας για παρόμοιες εκδηλώσεις οι οποίες γεμίζουν τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης μας με δημιουργική ζωντάνια.

Στην εκδήλωση αυτή θα λάβουν μέρος μαθητές διάφορων σχολών τέχνης της πόλης μας και πρόθεση τους είναι όπως τα έργα της φετινής εκδήλωσης αγοραστούν σε συμβολικές τιμές από φιλότεχνους συμπολίτες μας και τα έσοδα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς. 

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο χώρο έξω από Mεσαιωνικό Kάστρο Λεμεσού από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 και θα τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελεύθερων Επαγγελματιών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών (ΠΟΕΕΜ).

Διαβάστηκε 629 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top