Ντύθηκε χριστουγεννιάτικα ο Ζωολογικός Κήπος

Πραγματικά δεν είναι τυχαίο που πολλοί ισχυρίζονται ότι η Λεμεσός κτίστηκε από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού και γι' αυτό το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού είναι πολύ υπερήφανο. Ο φτωχός ο κόσμος, ο απλός ο κόσμος βοηθήθηκε από το Συνεργατικό και γι' αυτό ο κόσμος το αγκάλιασε. Η κοινωνική του προσφορά είναι τεράστια. Εκτός από τη διάσωση από βέβαιη κατεδάφιση του κινηματοθεάτρου Ριάλτο το οποίο αποκατάστησε και το οποίο είναι τεράστια προσφορά προς την πόλη, δεν υπάρχει Οργάνωση, Σωματείο, Σύλλογος, Όμιλος κλπ που δεν στηρίζεται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού. Στον τομέα της παιδείας, της υγείας, του αθλητισμού, στον τομέα της κουλτούρας, πραγματικά όποια πέτρα και αν σηκώσει κάποιος στη Λεμεσό κατά πάσα πιθανότητα θα το βρει από κάτω!

Μέσα από αυτές τις δράσεις θα ήταν σχεδόν απίθανο να μην ήταν παρών και στην προσπάθεια αναστήλωσης και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του νέου ζωολογικού κήπου της πόλης μας. Πέρα από την δεσπόζουσα θέση που κατέχει ως ο μεγαλύτερος χορηγός του Ζωολογικού Κήπου της Λεμεσού με φετινή προσφορά πέραν των 200,000 ευρώ, με συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις βρίσκεται σε συνεχή κινητοποίηση προβαίνοντας σε ενέργειες που στόχο έχουν την συνεχή προβολή αλλά και προώθηση της εθελοντικής προσφοράς όσο το δυνατό περισσότερων οργανωμένων συνόλων αλλά και μονάδων τόσο στην συντήρηση όσο και στην περιποίηση των διαφόρων ζώων που φιλοξενούνται εκεί.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό λίγο πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε γιορτή κατά την οποία μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο στόλισμα αλλά και στην τελετή για το άναμμα των λαμπτήρων που φώτισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Κατά την διάρκεια της γιορτής λειτούργησε και παζαράκι τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για τους σκοπούς του Ζωολογικού ενώ εγκαινιάστηκε και κατάστημα πώλησης διαφόρων αναμνηστικών δώρων.

Να σημειωθεί ότι και ο σκοπός της ευαισθητοποίησης, ιδιαίτερα των παιδιών, για να καλλιεργήσουν τα φιλοζωικά τους αισθήματα επετεύχθη αφού πολλά από αυτά ενδιαφέρθηκαν, ήλθαν σε επαφή αλλά και έμαθαν χρήσιμα πράγματα όπως τι είναι το κάθε ζώο,  με τι τρέφεται κλπ

 

Διαβάστηκε 976 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top