Ο δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού Άριστος Αριστείδου μίλησε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για το επίμαχο θέμα της κυκλοφοριακής κίνησης στο round about της Αγίας Φύλας, το οποίο απασχολεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

 

Ο κ. Αριστείδου άρχισε τις δηλώσεις του διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα χρονολογείται. Μετά λύπης του ανέφερε ότι όλες οι κυβερνήσεις, όλα τα δημοτικά συμβούλια που πέρασαν και όλα τα αρμόδια τμήματα που ασχολούνται με αυτό το θέμα, δεν κατάφεραν να το λύσουν, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να ταλαιπωρούνται.

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να επιτέλους να ξεκινήσει μία διαδικασία επίλυσης του ζητήματος τόνισε ο κ. Αριστείδου αναφέροντας χαρακτηριστικά, «εδώ και τώρα ο Δήμος Λεμεσού πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να καλέσει όλα τα αρμόδια τμήματα για να βρεθεί επιτέλους μία πρακτική λύση».


Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, είναι ότι γίνεται μία σκέψη να γίνει ένας δρόμος κοντά στον κυκλικό κόμβο ούτως ώστε να ελαττωθεί η κίνηση.

 

Δυστυχώς δεν υπάρχει φως στο τούνελ δήλωσε με απογοήτευση ο κ. Αριστείδου και συνεχίζοντας αναφέροντας πως χρειάζεται άμεση παρέμβαση του κράτους και της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα προειδοποιεί ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να αντιδράσει δυναμικά.


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του μας είπε, «όπως έχετε γράψει και εσείς αγαπητέ Σάκη στην εφημερίδα Λεμεσός, καθημερινά ο κάτοικος της Αγίας Φύλας χάνει μια ώρα από την ζωή του».

Διαβάστηκε 2781 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top