Οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου πάνω σε φωταγωγημένο άρμα με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 και ΚΥΡΙΑΚΗ  23 Δεκεμβρίου από τις 4.30 μέχρι και 6.30 το απόγευμα  θα περάσουν από τους κυριότερους δρόμους της Λεμεσού τραγουδώντας χριστουγενιάτικα τραγούδια δημιουργώντας  με το  τρόπο αυτό μια αλλιώτικη και χαρούμενη  χριστουγενιάτικη διάθεση στο λεμεσιανό κοινό.

Τους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου θα συνοδεύουν ορχήστρα από έγχορδα, πνευστά και κρουστά όργανα.  Θα προπορεύονται κοπέλες της σχολής χορού ΑΛΕΞΑΣΤΕΡΟ με  κουμπαράδες και ο καθένας θα μπορεί να συνεισφέρει αυτό που επιθυμεί.

Το χρηματικό ποσό το οποίο θα μαζευτεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού για  ανθρώπους που εχουν πραγματικές ανάγκες ιδιαίτερα τις μέρες των εορτών.

Την πρωτοβουλία για την ανθρωπιστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχουν Οι Κανταδόροι  Γιωργαλλέτου με  χορηγό τους το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού .

Επίσης την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα μετά το πέρασμα από τους κυριότερους δρόμους της πόλης οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου  θα καταλήξουν έξω από το ΠΕΡΑΜΑ όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα από χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και θα  δέχονται  εισφορές και πάλι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού .

Διαβάστηκε 838 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top