Ο δημοσιογράφος Σάκης Στυλιανού φιλοξενεί τον κοινοτάρχη Ομόδους, κ. Ευγένιο Μιχαήλ στο στούντιο του Lemesos Tv και στην εκπομπή «ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ».

 

Συζητάμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα αλλά και τα πλείστα χωριά της υπαίθρου όπως λέει ο κ. Μιχαήλ, επισημαίνοντας την αστυφιλία και την εγγραφή των δρόμων.


Ο κοινοτάρχης τονίζει επίσης, την έλλειψη στήριξης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης απο το Υφυπουργείο Τουρισμού ώστε να μπορεί το χωριό να διατηρεί τους χώρους υγιεινής και να μπορεί να υποδέχεται τους επισκέπτες του 365 μέρες τον χρόνο.

 

Επίσης, αναφέρει ότι νιώθει ευγνώμων προς την Πολιτεία και τις τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας που ανταποκρίθηκαν στην αναβάθμιση της Τεχνικής Σχολής Ομόδους με την καταβολή μεγάλων οικονομικών δαπανών, καθιστώντας την ένα στολίδι όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

Για επίσημη εγγραφή στο κανάλι του Lemesos Tv κάντε κλικ εδώ:
https://bit.ly/2P3qTXz

Διαβάστηκε 512 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top