Χριστίνα Παπαγιώργη, Γραφίστρια, Κάτω Πολεμίδια

 

Οι καταστάσεις που ζούμε με τον κορωνοϊό να μας περιτριγυρίζει, πλέον είναι δύσκολη και όλοι φοράμε τις μάσκες μας. Άνθρωποι που κάνουν χειλανάγνωση δυσκολεύονται πάρα πολύ στο να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους  όταν φοράνε μάσκα που καλύπτει το στόμα. Προσωπικά βιώνω μια δύσκολη καθημερινότητα όταν θα πρέπει να ζητώ συνεχώς στον απέναντι μου να κατεβάζει την μάσκα για να τον καταλάβω και αυτός από φόβο να μην το κάνει, οπότε δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει. 

Έφυγα αρκετές φορές από καταστήματα και υπηρεσίες, επειδή δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Επίσης έκλεισα πολλές φορές την τηλεόραση, όταν δεν μπορούσα να καταλάβω τι λένε οι παρουσιαστές. Δεν μπορώ να βλέπω ούτε ειδήσεις πια. Θα το εκτιμούσα, εάν χώροι εξυπηρέτησης, εστίασης ακόμα και τα ιατρεία να φοράνε μάσκες που φαίνεται το στόμα τους. Ευτυχώς στην εργασία μου με καταλαβαίνουν και από μόνοι τους αγόρασαν ειδική μάσκα, ώστε να μπορώ να διαβάζω τα χείλη τους, οπότε να εργάζομαι άνετα.

Διαβάστηκε 1178 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top