Κωνσταντίνος Τσαούσης, 63 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος με ταπετσαρίες

«Έχω την επιχείρηση με τις ταπετσαρίες από το 1982 και θα κλείσω τώρα λόγω της απερισκεψίας του Δήμου Λεμεσού. Δυστυχώς λόγω οδικών έργων που γίνονταν στην οδό Ελλάδος οι πελάτες δεν μπορούσαν να σταθμεύσουν. Έπειτα στένεψαν και μονοδρόμησαν τον δρόμο, άρα κανένας δεν μπορούσε να παρκάρει κοντά, με αποτέλεσμα να χάσω την πελατεία μου. Οι τροχονόμοι αδυνατούν να φυλάξουν το street parking που είναι απέναντι, όπου υποτίθεται πως πρέπει να σταθμεύουν έως 20 λεπτά. Υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να πάνε στην Σαριπόλου και αφήνουν το αυτοκίνητο τους εκεί για ώρες.

Οι πελάτες είναι απηυδισμένοι με αποτέλεσμα να αναγκαστώ κλείσω επειδή δεν έρχονται. Ψάχνω πλέον για άλλο μαγαζί ώστε να μετακινηθώ. Απλά να αναφέρω ότι πριν από λίγο καιρό απόλυσα δυο κοπέλες που ήταν ράφτενες στο μαγαζί εδώ και χρόνια, επειδή δεν έχω πλέον δουλειά».

Διαβάστηκε 864 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top