Χρίστος Πικκής, τεχνίτης οχημάτων, 35 ετών

 

«Τα δύο θέματα που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον της συζήτησης στην παρέα μου, είναι η παιδεία και η υγεία. Σε ότι αφορά το θέμα των εκπαιδευτικών θεωρώ ότι το πρόβλημα ξεκινά από τα μεγάλα «κεφάλια». Οι εκπαιδευτικοί έχουν δίκαιο, αλλά κατά την άποψή μου χειρίζονται λάθος τις καταστάσεις. Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως τα παιδιά δεν φταίνε αλλά δυστυχώς αυτά ταλαιπωρούνται στην διαμάχη ανάμεσα από τους δασκάλους και την κυβέρνηση.

 

Σε ότι αφορά την υγεία και πάλι το προβλήματα το εντοπίζω στους υψηλά ιστάμενους. Το ΓΕΣΥ εάν δεν τεθεί σε λειτουργία δεν μπορούμε να το κατακρίνουμε. Το θέμα είναι να μην ταλαιπωρείται τόσος κόσμος που μεταβαίνει στα δημόσια νοσηλευτήρια αλλά δεν εξυπηρετείται επαρκώς, έτσι αναγκάζεται να απευθύνεται σε ιδιωτικές κλινικές οι οποίες είναι αρκετά ακριβές.»

Διαβάστηκε 566 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top