Πολιτιστική Λειτουργός Αγίου Τύχωνα

 

1. Γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται μια «πράσινη» εκδήλωση. Μιλήστε μας γι’ αυτήν.

Μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, εντάσσουμε και τις περιβαλλοντικές δράσεις. Σκοπός μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους της περιοχής μας, καθώς και της ευρύτερης επαρχίας Λεμεσού στα θέματα της οικολογίας. Η αποκατάσταση του δασικού μας οικοσυστήματος, είναι πολύ σημαντική για την διαβίωση του ανθρώπου, έτσι το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, το θέτει σε προτεραιότητα. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 9:30 στην δεντροφύτευση μας. Ακολουθήστε τον δρόμο προς Αρμενοχώρι για 3 περίπου χιλιόμετρα και θα μας βρείτε στα δεξιά σας. Εκεί θα προσφέρουμε ζεστό καφέ, χυμό, νερό και σνακ.

 

2. Πως προέκυψε η συνεργασία σας με την Medochemie;

Με την εταιρεία Medochemie συνεργαζόμαστε στενά τα τελευταία χρόνια και διοργανώνουμε εκδηλώσεις που αφορούν το περιβάλλον. Αξίζει να σημειώσω πως θεωρώ την Medochemie, από τις πιο ευαισθητοποιημένες εταιρείες στην Κύπρο στο τομέα του περιβάλλοντος.

 

3. Ποια μηνύματα θέλετε να στείλετε με αυτή την πρωτοβουλία;

Όλοι μαζί μπορούμε να πρασινίσουμε την Κύπρο, για ένα πιο υγείες αύριο. Αν δεν δράσουμε τώρα, οι επόμενες γενιές δεν θα μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση. Τώρα είναι η ώρα για να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά.

 

4. Θεωρείτε πως οι κάτοικοι του Αγίου Τύχωνα έχουν περιβαλλοντική συνείδηση;

Θέλω να πιστεύω πως ναι. Είναι ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, λαμβάνουν μέρος σε αρκετές δράσεις που αφορούν το περιβάλλον και ανακυκλώνουν.

 

5. Ποιες οι επόμενες εκδηλώσεις που ετοιμάζει η κοινότητα του Αγίου Τύχωνα;

Την 1η Απριλίου ετοιμάζουμε εκδήλωση για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου. Μετά ακολουθούν οι εκδηλώσεις για το Πάσχα και σύντομα θα ανακοινώσουμε και το πρόγραμμα. Επιπρόσθετα, ετοιμάζουμε μία όμορφη περιβαλλοντική γιορτή μαζί με την εταιρεία Medochemie, όπου θα γίνει η παράδοση ενός «ανακυκλόψαρου» στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, το οποίο και θα τοποθετηθεί στη παραλία Ονήσιλος. Τέλος ακολουθεί η μεγάλη εκδήλωση «Αμαθούσια», που φέτος θα διεξαχθεί 26 Ιουνίου.

Διαβάστηκε 1065 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top