Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Αγίου Αθανασίου

 

1. Πείτε μας δύο λόγια για την παράσταση που μας ετοιμάζετε.

Το Δ.Σ.Ν. Αγίου Αθανασίου σε συνεργασία με την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ» από το Θέατρο Αντίλογος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 2020 στις 11.00π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου. Θα παρακολουθήσετε το κλασικό παραμύθι, στο οποίο ο ξυλουργός Τζεπέτο, αποφάσισε να κατασκευάσει μια μαριονέττα. Οι δύο τους δημιουργούν μια όμορφη οικογένεια και ο Πινόκιο μεγαλώνει με τον ίδιο τρόπο που θα μεγάλωνε και ένα πραγματικό παιδί. Όμως έχει το διαφορετικό χαρακτηριστικό ότι μεγαλώνει η μύτη του κάθε φορά που λέει ψέματα.

 

2. Που θα δοθούν τα έσοδα της παράστασης;

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή». Το εισιτήριο κοστίζει €5 (ενήλικες και παιδιά) και στο τέλος της παράστασης θα δοθεί δωρεάν παιδικό γεύμα σε όλα τα παιδιά. Θέλω να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστήριες στους χορηγούς μας: το εστιατόριο Γεύση, τον Παραδεισιώτη, τον χορηγό εκτύπωσης Plus Print και τον χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.

 

3. Ποιο ρόλο διαδραματίζει το Συμβούλιο Νεολαίας για την τοπική κοινωνία του Αγίου Αθανασίου;

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αγίου Αθανασίου διαδραματίζει ουσιώδη σημαντικό ρόλο στη κοινωνία του δήμου μας. Προωθούμε την εμπλοκή των νέων, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, σε θέματα που τους αφορούν και πραγματοποιούμε δράσεις για ένταξη τους στο κοινωνικό, αθλητικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της τοπικής κοινωνίας.

 

4. Οι νέοι έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον θεσμό;

Οι νέοι του Αγίου Αθανασίου έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή τον θεσμό αυτό και προσφέρουν εθελοντικά σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε, κυρίως κοινωνικού περιεχομένου. Εξάλλου, η ενεργός δράση του Δ.Σ.Ν. Αγίου Αθανασίου αποτελεί τον κύριο στόχο μας, γι’ αυτό και προσπαθούμε να ευαισθητοποιούμε τους νέους για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

 

5. Ποιοι οι στόχοι του 2020 για το συμβούλιο;

Ο κυριότερος στόχος και σκοπός μας, μέσω του οργανισμού νεολαίας και του δήμου είναι να εμπλακούμε σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν την ανταλλαγή νέων και η ανάπτυξη δράσεων μέσα από τα σχολεία του δήμου. Τέλος να αναφέρω ότι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο μας στηρίζουν σε όλες μας τις δράσεις.

Διαβάστηκε 2003 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top