Αρχηγός στόλου Αγίου Βασίλη

 

1. Πώς αντεπεξέρχεστε στο δύσκολο πρόγραμμα τον γιορτών;

Οι προετοιμασίες διαρκούν ολόκληρο τον χρόνο. Ποτέ δεν σταματάμε να ασκούμαστε και να τρώμε υγιεινά, επειδή όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο να διευθύνεις ολόκληρο τον στόλο του Αγίου Βασίλη. Καλούμαστε να  οδηγήσουμε το έλκηθρο στα σπίτια όλης της υφηλίου εν μια νυκτί, οπότε η σωματική μας κατάσταση πρέπει να είναι άψογη. Προσωπικά, η αγαπημένη μου άσκηση είναι η aerial yoga.

 

2. Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε στο δρομολόγιο για Λεμεσό;

Στη Λεμεσό δυσκολευόμαστε με το parking. Αντιλαμβάνεστε ότι ένα έλκηθρο με 10 τάρανδους καταλαμβάνει αρκετές θέσεις, οπότε μας παίρνει αρκετή ώρα να βρούμε χώρο. Τα τελευταία χρόνια στην πόλη σας εμφανίστηκαν τα ψηλά κτήρια που μέσα στο βράδυ και με την ταχύτητα που αναπτύσσουμε, δεν είναι λίγες οι φορές που χτυπήσαμε πάνω σε αυτά. Τέλος, όλο και περισσότερες οικογένειες ζουν χωρίς τζάκι, οπότε ο Άγιος Βασίλης δεν βρίσκει εύκολα κάποια δίοδο για να μπει μέσα στα σπίτια.

 

3. Φήμες θέλουν τον Άγιο Βασίλη του χρόνου να μοιράζει τα δώρα με μηχανοκίνητο έλκηθρο. Ισχύει;

Διαψεύδω τα πάντα και απορώ που ακούσατε αυτές τις κακοήθειες. Ναι, η τεχνολογία μπήκε για τα καλά στην ζωή μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αντικαταστήσει και εμάς. Εδώ και χρόνια δίνουμε την ψυχή μας σε αυτό το λειτούργημα με αξιοπιστία, ακρίβεια και ταχύτητα. Δεν πρόκειται ποτέ να μας αντικαταστήσουν οι μηχανές.

 

4. Πες μας δύο λόγια για τα σήμα κατατεθέν σου, την κόκκινη μύτη.

Όπως γνωρίζετε και από το τραγούδι, αρκετές φορές έγινα θύμα bullying και χλευασμού για το στοιχείο αυτό. Ντρεπόμουν πολύ και δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα πως αυτό είναι που με κάνει ξεχωριστό ελάφι από τα άλλα, έτσι ένα «ελάττωμά» μου το μετέτρεψα σε δύναμη και χάρις σ’ αυτό έχω τώρα μια πολύ καλή δουλεία. Κανείς μας δεν πρέπει να ντρέπεται για τις ατέλειες του, αντίθετα πρέπει να τις αποδέχεται και να προχωρά με φάρο αυτές, γιατί έτσι τον ξεχωρίζουν και να κάνουν μοναδικό.

 

5. Κάνε μας μια ευχή για το 2020.

Δεν θέλω να κάνω τις κλασσικές ευχές, αλλά θα θίξω το θέμα της περιβαλλοντικής καταστροφής. Παρακαλώ όλους τους αναγνώστες σας να κάνουν ανακύκλωση και πολλές -πολλές δενδροφυτεύσεις. Πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω τόσες φωτιές σε όλο τον πλανήτη,  όπως στον Αμαζόνιο, την Αυστραλία ή ακόμα και την Κύπρο. Τα δάση χάνονται και χιλιάδες από τους φίλους μου τα ζώα μέρα με την μέρα πεθαίνουν. Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει και οικολογική συνείδηση, εκτός από χαρά και υγεία, γιατί εδώ που φτάσαμε είναι αλληλένδετα.

 

 

Διαβάστηκε 2252 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top