Πρόεδρος Ομίλου Γυναικών Ύψωνα Αλέκα Στυλιανού

 

1. Με τι ασχολείται ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα;

Ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα ιδρύθηκε το 2012. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό και μη κομματικό σωματείο. Σήμερα είναι ένα από τα πλέον δραστήρια σωματεία της Δυτικής Λεμεσού, με πέραν των 300 ενεργών μελών. Ανάμεσα στις δράσεις του περιλαμβάνονται η αναβάθμιση του ρόλου της γυναίκας στην τοπική κοινωνία και η συμμετοχή τους στα κοινά, σε συνδυασμό με την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

 

2. Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνετε φιλανθρωπικό fashion show. Τι θα περιμένουμε για φέτος;

Φώτα, λάμψη, μόδα, ομορφιά! Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η ώρα 18.00 στο Γυμνάσιο Ύψωνα, με σύνθημα, «Όταν η μόδα συναντά την ελπίδα» διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό Fashion Show του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα που πλέον αποτελεί θεσμική εκδήλωση για την Δυτική Λεμεσό. Στην φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας θα λάβουν μέρος πέραν των 240 παιδιών που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις μόδας, ενώ αναμένεται να την παρακολουθήσουν γύρω στα 800 άτομα.

 

3. Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε με αυτή την ενέργεια σας;

Μέσα από την πιο πάνω εκδήλωση του Όμιλου Γυναικών Ύψωνα τα παιδιά αποκτούν αίσθημα προσφοράς, αλληλεγγύης, αγάπης και αποδοχής της διαφορετικότητας ενώ παράλληλα στηρίζεται οικονομικά ένα νεοσύστατο ίδρυμα στήριξης παιδιών με αυτισμό.

 

4. Κάθε χρόνο αφιερώνετε τη δράση σας σε κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό. Φέτος που θα δωρίσετε τα έσοδα σας;

Όλα τα έσοδα του φετινού φιλανθρωπικού Fashion Show θα δοθούν στο «Ιωάννειο Ίδρυμα στήριξης παιδιών με αυτισμό και οικογένεια».

 

5. Ποιες είναι οι επόμενες σας δράσεις;

Πέραν της πιο πάνω φιλανθρωπικής εκδήλωσης, άλλες καθιερωμένες εκδηλώσεις του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα είναι η εκδήλωση προς τιμήτης Ημέρας της Γυναίκας κάθε Μάρτιο και η Ημέρα του Παιδιού στις αρχές Ιουνίου. Παράλληλα στηρίζουμε ενεργά δράσεις άλλων σωματείων ενώ πρόσφατα έχει δημιουργηθεί Τμήμα Νεολαίας του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα, όπου με την νέα χρονιά αναμένεται η πραγματοποίηση άλλων δράσεων.

Διαβάστηκε 1682 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top