Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα1. Μιλήστε μας για την εκδήλωση που ετοιμάζετε με τον Λούη


Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ύψωνα θα έχουμε την παράσταση stand up comedy με δύο από τους κορυφαίους στο είδος σε Κύπρο και Ελλάδα Γιώργο Χατζηπαύλου και Λούη Πατσαλίδη. Θα είναι η μοναδική παράσταση που θα γίνει στη Λεμεσό και είναι ήδη sold out.


2. Πώς αποφασίσατε να διοργανώσετε παράσταση stand up comedy;


Η συγκεκριμένη παράσταση είναι η συνέχεια των παιδικών stand up comedy, που παρουσιάσαμε πέρσι με τον Λούη Πατσαλίδη. Aποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και ετοιμάζουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα, που είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιαστούν και πάλι από τους δημότες μας και όχι μόνο.


3. Ποιο το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας αυτά τα δύο χρόνια που λειτουργεί ως θεσμός;

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα, στα πρώτα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει μια πλούσια δράση. Διοργανώσαμε για 2 χρόνια το Ιpsonas Christmas Wonderland, τουρνουά μπιλιάρδου, mini football, playstation, προβολές παραστάσεων παιδικού κινηματογράφου, φεστιβάλ παιδιού και πάρα πολλές άλλες εκδηλώσεις.
Παράλληλα, συμμετείχαμε στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σ.Κ.Ε. του δήμου μας, κάναμε συλλογή από πώματα και με τα έσοδα δωρίσαμε ένα τροχοκάθισμα στην Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων.
Επίσης, συνδιοργανώσαμε με την Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου, συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σταν στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, όπου καταφέραμε να μαζέψουμε €33.000, που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.


4. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους νέους του Ύψωνα με την ίδρυση του συμβουλίου;

Η πραγματική διέξοδος στα προβλήματά τους είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο, η συμμετοχή σε δράσεις οργανωμένων συνόλων, η ενασχόληση με τον αθλητισμό και οι πρωτοβουλίες μέσα από οργανωμένα σύνολα. Είναι καθήκον δικό μας να τους δείξουμε το σωστό δρόμο και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του συμβουλίου μας.


5. Ποια είναι η επόμενη δράση του Συμβουλίου Νεολαίας;

Το Ipsonas Christmas Wonderland που θα γίνει και φέτος στον χώρο στάθμευσης του δημαρχείου στις 6,7,8 και 13,14, 15 Δεκεμβρίου, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκπλήξεις. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ που στηρίζει όλες τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα και συμβάλλει στην προβολή του έργου μας.

 

Διαβάστηκε 2751 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top