Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Νταβόρ Μποζίνοβιτς, επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι αστυνομικοί συμμετείχαν σε μια βίαιη επαναπροώθηση προσφύγων-μεταναστών στα σύνορα με τη Βοσνία μετά από αναφορές σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

«Ο αρχηγός της αστυνομίας δημιούργησε αμέσως μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που εργάστηκε εντατικά και, από όσο γνωρίζω, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή αστυνομικών (στο περιστατικό)», ανέφερε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Hina» ο Μποζίνοβιτς από το Λουξεμβούργο, όπου συμμετέχει στη συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ.

Ο Κροάτης αξιωματούχος υπέθεσε ότι ήταν μια «πράξη κατάχρησης εξουσίας» από αρκετούς αστυνομικούς και παρέπεμψε για περισσότερες λεπτομέρειες στον αρχηγό της αστυνομίας όπου αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

efsyn.gr

 

Διαβάστηκε 148 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top