Τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες περί πώλησης του αέρα της υπεραγοράς «Κώστας» στην Τριμίκλινη στις υπεραγορές Αλφαμέγα, ήρθε να επιβεβαιώσει στην «Λ» ο ιδρυτής και μέχρι τώρα ιδιοκτήτης της.


Ανάμεικτα τα συναισθήματα.
Η πασίγνωστη υπεραγορά περνά σε μία νέα εποχή, «κάθε αρχή έχει και ένα τέλος. Κλείνει μία σελίδα όμως δε σημαίνει ότι τελειώνουν τα πάντα. Τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μια χαρά γιατί έγινε κάτι καλό, αλλά από την άλλη λύπη, γιατί αποχωριζόμαστε κάτι το οποίο κάναμε με πολύ κόπο και πολύ μεράκι», ανέφερε ο κ. Κώστας.

--3

 

Υπάλληλοι από τις γύρω κοινότητες και τοπικοί παραγωγοί
Όσον αφορά τους νυν υπαλλήλους, τόνισε ότι «θα συνεχίσουν στα πόστα τους χωρίς καμία απόλυση. Από την άλλη με την αύξηση του κύκλου εργασιών θα εργοδοτηθούν περισσότεροι νέοι από τις γύρω ορεινές κοινότητες».
Επίσης, «ζητήσαμε διαβεβαιώσεις από τους νέους ιδιοκτήτες ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους παραγωγούς της περιοχής για τα τοπικά προϊόντα, τα φρούτα, τα φθαρτά τους, όπως ήταν και η φιλοσοφία μας εδώ και τόσα χρόνια». O επιχειρηματίας επισήμανε ότι «κάποιοι ίσως θεωρήσουν αρνητικό ότι ένας μεγάλος οργανισμός επενδύει στα χωριά μας, διότι θα διαλύσει κάποιες μικρές επιχειρήσεις, όμως από την άλλη είναι καλοδεχούμενες οι επενδύσεις, διότι αναπτύσσεται περαιτέρω η περιοχή και αναβαθμίζεται. Θα μας δοθεί ευκαιρία να κάνουμε και άλλες αναπτύξεις, εφόσον το κράτος δε βοηθά έμπρακτα την ύπαιθρο να αναπτυχθεί. Έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία να το κάνει συμπληρώνοντας ένα κενό».

--2


Τα μελλοντικά σχέδια του κ. Κώστα
«Όταν τελειώνει μια σελίδα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Έτσι, τώρα μας ανοίγονται πόρτες για νέες αναπτύξεις στην περιοχή μας. Δε θα αναφέρω πού θα επενδύσουμε, αλλά θα τις δείτε σύντομα», υπογράμμισε.


Η ιστορία της υπεραγοράς
Η εταιρεία ξεκίνησε τον Μάρτη του 2000 όταν λειτούργησε μια μικρή φρουταρία στο σταυροδρόμι Μονιάτη-Πλάτρες. Το 2009 μεταφέρθηκε στο σημερινό χώρο και το 2020 έγινε μεγάλη ανακαίνιση, επέκταση (περίπτερο, κρεοπωλείο, ψησταριά, φούρνος κ.α) και παραπλήσια καφετέρια με θέα το μεσαιωνικό τριπλοκάμαρο γεφύρι. Η επισκεψιμότητα αυξήθηκε και εξυπηρετούσε τόσο ντόπιους όσο και επισκέπτες από τις γύρω κοινότητες (εξοχικά, εκδρομείς). Από τον Νοέμβρη του 2021 οι νέοι ιδιοκτήτες θα είναι το Αλφαμέγα.

Διαβάστηκε 9648 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top