Με πρωτοβουλία του Κέντρου Νεότητας Φοινιού, πραγματοποιήθηκε στο Φοινί το Σάββατο, 21 Αυγούστου, 2021 φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Προσφέρω ευτυχία, χαρίζω χαμόγελα» (Αρ. άδειας 3/2021). Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική στήριξη της οικογένειας Χ.Χ. στην οποία υπάρχει ανήλικο άτομο που πάσχει με καρκίνο και υποβάλλεται σε συχνές θεραπείες εντός και εκτός Κύπρου.

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε παιδικό εργαστήρι με χειροτεχνίες και κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους. Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χάρτινα ουράνια τόξα με το μήνυμα «Γίνε το ουράνιο τόξο στην συννεφιά κάποιου άλλου», και επίσης  έφτιαξαν βαρκούλες ευτυχίας στολίζοντας τις με διάφορες ευχές, όπως «αγάπη, ελπίδα, υγεία, ευτυχία». Επίσης άπλωσαν μπουγάδα ευτυχίας, ζωγραφίζοντας πάνω σε δικά τους μπλουζάκια τι σημαίνει για αυτά ευτυχία και τα οποία έπειτα κρέμασαν, έπαιξαν με ζυμαράκι, ζωγράφισαν και έπαιξαν το παιχνίδι της πινιάτας. Τέλος η εκπαιδευτικός κ. Πόπη Καφετζή, έκανε αφήγηση του παραμυθιού «Πετρόσουπα», και το επεξεργάστηκε με τα παιδιά, τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς και της βοήθειας. Η εκδήλωση επίσης περιλάμβανε φιλανθρωπική τόμπολα και Μουσική Βραδιά με το Μουσικό Σχήμα «Τα Θερκά στην Παράδοση».

 

xeirotexnies-foini--

 

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες έκαναν την εισφορά τους τοποθετώντας στον πήλινο κουμπαρά τα χρήματα που ήθελαν και το κάθε παιδάκι άφηνε το αποτύπωμα του σε αυτόν δηλώνοντας έμπρακτα την βοήθεια και προσφορά του. Ο κουμπαράς παραδόθηκε στην οικογένεια διακοσμημένος από τα παιδιά, με το ποσό των €1808,50. Ένας κουμπαράς που εκτός από χρήματα ήταν γεμάτος από πολλή αγάπη και με τις καλύτερες ευχές να πάνε όλα θετικά.

 

xeirotexnies-foini

 

Το Κέντρο Νεότητας Φοινιού ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε αυτή τη δράση και που μαζί κατάφεραν να μαζέψουν μέσα σε λίγες ώρες ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό. Θερμότατες ευχαριστίες αξίζουν και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης του, στην Ιερά Μονή Κύκκου για την οικονομική στήριξη, στον κ. Αντρέα Μιχαήλ (Τυπογραφείο Φωτόγραμμα) για τη δωρεάν εκτύπωση των κουπονιών εισφοράς, στον κ. Μιχάλη Δημοσθένους (Του σιερκού τα πράματα – ξύλινες δημιουργίες) για τη διάθεση ξύλων για τις κατασκευές και τέλος τους δωροθέτες της τόμπολας, στο Troodos Hotel, στον κ. Ευαγόρα Χριστοδούλου (Εστιατόριο Fereos στο Τρόοδος), στον κ. Παναγιώτη Παπαθεοδότου (Το Μαγαζάκι στις Πλάτρες), στις κυρίες Γεωργία Έκτωρος και Πηνελόπη Χρίστου (G&P Bijoux). Επίσης ευχαριστίες στα άτομα που βοήθησαν αφιλοκερδώς και σε όσους προσέφεραν δωρεάν υλικά χειροτεχνίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης €1808,50, δόθηκαν στην οικογένεια, ενώ όλα τα έξοδα €479,94 καλύφθηκαν από το ταμείο του Κέντρου Νεότητας Φοινιού και από τους υποστηρικτές.

Το Κέντρο Νεότητας Φοινιού εύχεται να σας πρόσφερε ευτυχία και να σας χάρισε πλατιά χαμόγελα…

 

xeirotexnies-foini---

 

Διαβάστηκε 299 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top