Για άλλη μία χρονιά μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν πάνω στα αγαπημένα τους δίκυκλα και έζησαν μία μοναδική εμπειρία 2 km στα στενά σοκάκια και τους δρόμους του γραφικού Μοναγρίου.


Επιπρόσθετα, υπήρχε η επιλογή για τους τολμηρούς και αθλητικούς τύπους να επιλέξουν τη μεγαλύτερη διαδρομή των 13,5 χιλιόμετρων, την οποία διένυσαν μαζί με τον διοργανωτή ΘΟΪ Αρχάγγελου Μοναγριού και τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού.


Στη συγκεκριμένη διαδρομή οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια υπέροχη βόλτα στη φύση, με όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια της περιοχής. Τελειώνοντας, οι κουρασμένοι οι ποδηλάτες απόλαυσαν burgers, σάντουιτς, ποτά και ρέσι, ενώ για τους μικρούς μας φίλους υπήρχε φουσκωτό και άλλες δραστηριότητες.


Όσοι δεν επιθυμούσαν να ποδηλατήσουν, συμμετείχαν σε εργαστήρι κεραμικής και καρεκλοποιίας.


Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του ΘΟΪ Αρχάγγελου Μοναγρίου Χάρης Ζαχαριάδης, ανέφερε πως μετά από τέσσερα χρόνια, η εκδήλωσε έχει καταστεί θεσμός. «Το σωματείο προσπαθεί εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα, μέσω κι άλλων εκδηλώσεων να μαζεύουμε κόσμο στο χωριό, τόσο κάτοικους όσο και απόδημους, αλλά και από τις γύρω περιοχές», τόνισε.


Ακολούθως ευχαρίστησε τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού που έδωσε το παρών του στην ποδηλατική εκδήλωση, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε και στο κοινοτικό συμβούλιο.


Ο κοινοτάρχης Ανδρέας Κωνσταντίνου υπογράμμισε πως είναι τεράστια η χαρά που παίρνει, όταν βλέπει τον χώρο της πλατείας πλημμυρισμένο με κόσμο. «Προσωπικά, στηρίζω και θα στηρίζω το σωματείο, γιατί αποτελεί έναν πνεύμονα για το χωριό, γιατί ορθοπόδησε μετά από πολλές δυσκολίες, αλλά και ο κόσμος το αγκαλιάζει πάντα», κατέληξε.


Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν, δόθηκαν για τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΘΟΪ Αρχάγγελος Μοναγρίου.

Διαβάστηκε 320 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top