Το κατά πόσο ικανοποιούν τα δύο στεγαστικά σχέδια που εξήγγειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, κλήθηκε να σχολιάσει ο εμπειρογνώμονας Τουρισμού και Επιμόρφωσης Μιχάλης Δημοσθένους, ο οποίος απάντησε πως είναι εμφανώς απογοητευμένος. «Για να εκμεταλλευτεί κάποιος αυτά τα σχέδια πρέπει να εγκατασταθεί σε μία οργανωμένη κοινωνία. Δυστυχώς, όπως διαφάνηκε ξεκάθαρα, η ορεινή Κύπρος δεν έχει καθόλου οργανωμένη κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

 


Αναλύοντας την άποψή του, ο κ. Δημοσθένους μας είπε πως πρώτα απ’ όλα οι δημόσιες συγκοινωνίες, τα υγειονομικά κέντρα, τα εκπαιδευτήρια, καθώς και οι υπόλοιπες υπηρεσίες όπως υπεραγορές, καταστήματα, ενώ επίσης και οι τράπεζες είναι ελλείπεις. Ακολούθως διερωτήθηκε, «εφόσον η κοινωνία δεν είναι οργανωμένη, πως ο νέος θα μπορεί να αναπτύξει ένα οικιστικό οικοδόμημα, ενώ παράλληλα να κάνει οικογένεια με παιδιά τα οποία δεν θα έχουν πού να πάνε;» 

 

 


«Την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν την καλοδέχτηκαν πολλοί, γιατί πρώτα έπρεπε να διορθώσουμε την κοινωνία και έπειτα να προσελκύσουμε κόσμο μέσω των σχεδίων. Βάλαμε μπροστά την άμαξα και πίσω το άλογο, άρα δεν δούλεψε σωστά. Δε θέλω να κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά πρέπει να επικρατεί κοινή λογική σε αυτό τον τόπο, ως προς το τι οργανώνουμε», κατέληξε. 

 

 

Διαβάστηκε 837 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top