Για τις ελλείψεις που αποτελούν τροχοπέδη και προβληματίζουν τους νέους για να κατοικήσουν στα χωριά, μίλησε ο κοινοτάρχης Φοινιού Φυλακτής Ηρακλέους. 


Οι σημαντικότεροι λόγοι μάλιστα, όπως μας είπε, αποτελεί η έλλειψη συγκοινωνιών και το οδικό δίκτυο, που δεν προσφέρονται στην εύκολη μετακίνηση από και προς τα ορεινά κέντρα.
«Έχουμε ένα πεπαλαιωμένο δίκτυο, που ενέχει κινδύνους, οπότε είναι δύσκολο για ένα νέο να μεταβαίνει διά μέσου του, σε καθημερινή βάση», συμπλήρωσε.  Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις λίγες επιλογές ψυχαγωγίας, μέχρι και στις περιορισμένες επιλογές απασχόλησής τους. 


«Όλα όσα προανέφερα και άλλα πολλά θα ακουστούν στο συνέδριο που διοργανώνει η κοινότητά μας με τίτλο «Η Ζωή και η Συνέχιση της Παρουσίας των Νέων στις Ορεινές Περιοχές και οι Ανάγκες τους», με σκοπό να ενεργοποιήσουμε την κυβέρνηση, ώστε να εγκύψει πάνω στα θέματα που αντιμετωπίζουν και να δώσει λύσεις», συμπλήρωσε.  

 

 

Διαβάστηκε 540 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top