Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η κοινότητα της Βάσας Κοιλανίου, από την είδηση του θανάτου του σεβαστού της ιερέα παπά Παναγιώτη Νικολάου.

 

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Κοινοτικό Συμβούλιο Βάσας Κοιλανίου και Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Παναγίας Ευαγγελίστριας, η αγγελία του θανάτου του, τους συγκλόνισε όλους.

 

Όπως σημειώνεται, «ο Οικονόμος παπά - Παναγιώτης υπήρξε το στήριγμα των κατοίκων του χωριού, αλλά και πολλών άλλων πιστών που στο πρόσωπό του έβρισκαν ανακούφιση και παρηγοριά. Υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια το ναό της Παναγίας της Μαλλιώτισσας στη Μαλλιά την οποία υπεραγαπούσε, αλλά και το ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στη Βάσα στην οποία κατέφευγε καθημερινά για να την παρακαλέσει να πρεσβεύει για τον κάθε ένα που ζητούσε τη βοήθειά της.

 

Τώρα που βρίσκεται μαζί με τους αγγέλους θα συνεχίσει να προσεύχεται για όλους μας όπως έκανε τόσα χρόνια που υπηρετούσε τον Κύριο ως λειτουργός του Ύψιστου. Ας είναι αιωνία του η μνήμη και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να την κατατάξει εν σκηναίς δικαίων. Τα θερμά μας συλληπητήρια σε όλη την οικογένειά του», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Τέλος, σημειώνεται πως θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ημέρα και ώρα της κηδείας του μακαριστού ιερέα.

Διαβάστηκε 3188 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top