Μεγάλος σάλος προκλήθηκε έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε «άτυπο σκυβαλότοπο», που δημιούργησαν ανεγκέφαλοι δίπλα από το κοινοτικό στάδιο της κοινότητας Πελενδρίου.

 

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. του χωριού Νικόλας Πατσιάουρος, φανερά αγανακτισμένος από την όλη κατάσταση μίλησε στην εφ. «Λεμεσός», τονίζοντας ότι εδώ και δέκα χρόνια η κοινότητα ζητά τη δημιουργία Πράσινων Σημείων για την περιοχή Τροόδους.

 

«Είμαστε οι πρώτοι που καταγινόμαστε εδώ και δέκα χρόνια να δημιουργήσουμε Πράσινο Σημείο και μάλιστα ως Κοινοτικό Συμβούλιο παραχωρήσαμε και χώρο, αλλά με αγνόησαν παντελώς», επισημαίνει ο κ. Πατσιάουρος ο οποίος «ρίχνει» βολές κατά πάντων.

 

«Αντί να βρουν εναλλακτικές λύσεις στον κόσμο, αναγκάζομαι εγώ να κυνηγώ τους ανεγκέφαλους που ρίχνουν σκύβαλα στα δάση και στα ποτάμια μας. Αυτή είναι η δουλειά του κοινοτάρχη; Να κάνει τον χωροφύλακα;», μας είπε αναστατωμένος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι το Κ.Σ. έχει εξαντληθεί οικονομικά από αυτή την κατάσταση.

Διαβάστηκε 140 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top