Για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Κολοσσίου, μίλησε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λουκάς Γενεθλίου.


Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κοινότητα αντιμετωπίζει δυσκολίες με το θέμα της ύδρευσης, καθώς το δίκτυο έχει καθημερινές βλάβες, με αποτέλεσμα το κοινοτικό συμβούλιο να επωμίζεται υπέρογκα έξοδα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τον κ. Γενεθλίου, είναι λόγω της παλαιότητας του δικτύου το οποίο είναι πέραν των 30 χρόνων.


Επίσης, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του έναντι των διαχειριστών των σκυβαλότοπων. Όπως τόνισε ο κοινοτάρχης, μετά το 2017 λόγω νέων δεδομένων, το κόστος περισυλλογής των σκυβάλων είναι πολύ μεγάλο.


Τέλος, ο κ. Γενεθλίου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των όμβριων υδάτων που αντιμετωπίζει η κοινότητα λόγω της υψομετρικής ιδιομορφίας της, αλλά και της οικιστικής ανάπτυξης. «Θα πρέπει να δημιουργηθούν νέοι οχετοί για να αποφευχθεί το φαινόμενο των πλημμυρών, κάτι όμως που έχει τεράστιο κόστος», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστηκε 315 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top