Γιατὶ ἐμεῖς δὲν τραγουδᾶμε γιὰ νὰ ξεχωρίσουμε ἀδελφέ μου ἀπ᾿ τὸν κόσμο.
Ἐμεῖς τραγουδᾶμε γιὰ νὰ σμίξουμε τὸν κόσμο.

Ένα υπέροχο βίντεο έφτιαξε η Βανθούλα Λιασίδου, κάτοικος Πισσουρίου και «έριξε» το ίντερνετ. «Μου βγήκε σαν αντίδραση μεν, σαν να ήθελα αυτά τα συναισθήματα να τα εξωτερικεύσω εντάσσοντας τα σε μια καλλιτεχνική δημιουργία, θέλοντας να "σπείρω" αισιοδοξία, έστω και λίγα λεπτά να κρατήσω συντροφιά στο κόσμο, να φέρω την αγάπη θυμίζοντας τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε όταν ήμασταν όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι και ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», τόνισε στην εφημερίδα Λεμεσός.

Ρωτήσαμε την κα.Λιασίδου τι πιστεύει για την χρονιά που φεύγει και μας αρίθμησε τις σκέψεις της: «Παγκόσμια καταστροφή υγείας & οικονομίας,  ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, βομβαρδισμός γεγονότων-ειδήσεων, αμφιταλαντευόμενες πληροφορίες από όλες τις μεριές, μέτρα, απομόνωση, αμφιβολία, ταλαιπωρία, αποξένωση, πόνος, ψυχοπλάκωση, και όλα αυτά τα γεγονότα που μας ταλαιπωρούν τόσο τον εξωτερικό, όσο και τον εσωτερικό μας κόσμο» και πρόσθεσε  «ήτανε η αφορμή να βγει ως "υφαίστειο" από μέσα μου, σε μορφή αντίδρασης μεν αλλά και συμπαράστασης στέλνοντας τα δικά μου μηνύματα στο έξω κόσμο. Καθώς Η ΓΥΝΑΙΚΑ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε βήμα της ανθρωπότητας, της ζωής, Τα κατάφερε και θα τα ξανακαταφέρει!».


*Χριστούγεννα λοιπόν και αναγεννιέται η ελπίδα!

*Φεύγει ο Παλιός ο χρόνος, αφήνουμε πίσω μας ότι μας ταλαιπώρησε!

*Μπαίνει νέα χρονιά=μπαίνουμε σε μια νέα, ανανεωμένη διάθεση με νέους στόχους.

Πως βγήκε αυτό το αποτέλεσμα;

Αυτή η δημιουργία βγήκε μέσα από την ψυχή μου και τα βιώματα μου και στην προσπάθεια να υλοποιήσω την ιδέα χρησιμοποίησα τοπία από το χωριό μου, τον  Πολιτισμό, την ζωή του χωριού, τους προγόνους μου, που πάλεψαν από το μηδέν και δημιούργησαν το κόσμο και την δική μας γενιά και κυρίως πως γύρω από όλα αυτά, πάντα αγέρωχη, στήριγμα πολιτισμών, πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας: η ΓΥΝΑΙΚΑ!

Πρακτικά τι κάνατε;

Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία, Εθελοντικά και με δικά μου έξοδα, χρησιμοποιώντας σε ορισμένα σημεία, δικά μου άτομα που είχαν εξειδικευμένες γνώσεις για την βιντεογράφηση της σκηνής και την ένταξη μουσικής στα τραγούδια μας και με την ευγενή αποδοχή και αγαπητών μου κυριών να συμμετέχουν σε αυτή μου την προσπάθεια βγήκε όλη αυτή η σύντομη αλλά συνάμα με βαθύ νόημα προβολή η οποία αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και χειροκροτήθηκε!

Στην τελική, το μήνυμα μου,  πήγε σε πολλούς αποδέκτες και αγκαλιάστηκε με τα καλύτερα λόγια!

Η δική σου ευχή;

Καλή Χρονιά,  Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο.

Διαβάστηκε 2467 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top