Έπειτα από πολλές ταλαιπωρίες, η κοινότητα Τραχωνίου προχωρεί στην αναβάθμιση των πάρκων της, ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Λεμεσός», ο κοινοτάρχης της περιοχής, Κυριάκος Χριστοδούλου.

 

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Χριστοδούλου, έπειτα από απόφασή τους για τοπιοτέχνηση των πάρκων της κοινότητας, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, αφού ανακάλυψαν ότι οι συγκεκριμένοι χώροι δεν είχαν τις κατάλληλες άδειες από τα αρμόδια τμήματα. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πως κατασκευάστηκαν χωρίς άδειες. Εμείς προσπαθήσαμε με αρχιτέκτονες να τα επανασχεδιάσουμε, ώστε να τοποθετηθούν παιχνίδια και να διαμορφωθούν σωστά οι χώροι και τότε ανακαλύψαμε πως δεν υπήρχαν οι άδειες», συμπλήρωσε.

 

Ο κ. Χριστοδούλου τόνισε πως χρειάστηκε αρκετός χρόνος λόγω γραφειοκρατίας, αλλά στο τέλος κατάφεραν να εγγράψουν τα πάρκα, να τοπογραφηθούν και να προχωρήσουν στην αναβάθμισή τους, με κονδύλι ύψους €100.000 που είχαν γι’ αυτό τον σκοπό στον προϋπολογισμό τους.

 

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, οι αναβαθμίσεις έχουν ήδη αρχίσει και πρόκειται για το πάρκο Αγίου Σεργίου, το οποίο θα στοιχίσει γύρω στις €48.000, ενώ γίνονται και οι σχεδιασμοί για το πάρκο στην οδό Αγίου Παντελεήμωνος.

 

Τέλος, ανέφερε ότι στον προϋπολογισμό τους για το 2021 θα εντάξουν κονδύλι για την αναβάθμιση ακόμη τριών πάρκων του χωριού.

traxoni-2-of-2

 

Διαβάστηκε 448 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top