Για το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η κοινότητα Δωρού της επαρχίας Λεμεσού, έκανε λόγο στην εφημερίδα μας ο κοινοτάρχης του χωριού, Ανδρέας Παναγίδης. Όπως τόνισε, με το συγκεκριμένο πρόβλημα οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται εδώ και πολλά χρόνια. «Κάθε εβδομάδα σπάζουν οι σωλήνες και δεν έχουμε νερό», δήλωσε φανερά αγανακτισμένος από την όλη κατάσταση.

 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κοινότητα υδροδοτείται από πηγές του Τροόδους μέσα από ένα άτυπο σχέδιο το επονομαζόμενο «Αρκολαχανιάς», από το οποίο υδροδοτούνται 28 κοινότητες. Ο κ. Παναγίδης τόνισε πως το νερό φθάνει στο χωριό με συμπληρωματικές διατρήσεις, καθώς και με επιπλέον διατρήσεις από τις ίδιες τις κοινότητες.

 

Απαυδισμένος, ο κ. Παναγίδης μας είπε ότι έστειλε στα τέλη Νοεμβρίου δύο επιστολές σε έντονο ύφος, τόσο στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού όσο και στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, σημειώνοντας δε ότι «είναι ανεπίτρεπτο να σπάζει κάθε εβδομάδα το λάστιχο του νερού που εσείς οι ίδιοι αλλάξατε». Όπως μας είπε, για πολλοστή φορά επισημαίνουμε το πρόβλημα και ζητάμε απάντηση γραπτώς τόσο από το ΤΑΥ όσο και από την Επαρχιακή Διοίκηση, υπογράμμισε, λέγοντάς μας ότι «περιμένουμε εδώ και μια εβδομάδα να ανταποκριθούν στην επιστολή μας».

Διαβάστηκε 271 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top