Το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλώδιας ενθαρρύνει τις προσπάθειες με στόχο την προσέλκυση σχολείων ή ακόμα και πανεπιστημίων στην περιοχή, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της, Πάμπο Ζορμπά.

 

«Είμαστε πεπεισμένοι πως η Παλώδια μπορεί να καταστεί ένα κέντρο εκπαίδευσης και μόρφωσης, αφού ήδη το αποδείξαμε με τα εκπαιδευτήρια υψηλού επιπέδου που υπάρχουν στην περιοχή», σημείωσε.

 

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της κοινότητας μας αποκάλυψε πως στην ήδη αδειοδοτημένη περιοχή, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον σκοπό αυτό. «Βρίσκονται στα σκαριά δύο ιδιωτικά σχολεία, ένα ελληνόφωνο και το άλλο ξενόγλωσσο. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον και από ένα πανεπιστήμιο», ανέφερε.

 

Ο κ. Ζορμπάς στη συνέχεια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει η σημαντική αυτή εξέλιξη, γιατί θα ανοίξουν πολλές θέσεις εργασίες ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κτιρίων.

Διαβάστηκε 866 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top